Tag Archives: Imam Shuajb Gërguri

Vatra në Selinë e Shenjtë

Alfons Grishaj Fotoreporter: Dritan Haxhia Vatikan, 25 Tetor 2023 – Prej kohe lidershipi i Vatrës, planifikoi   domosdoshmërinë e një vizite në Selinë e Shenjtë, siç thonë latinët: “ad apicem, ad cacumina”. Për ne, marrja pjesë në meshën e shenjtë të drejtuar nga Papa ishte e një rëndësie të veçantë, sepse përbënte dy kulme: atë historike dhe anën shpirtërore. Pa hyrë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com