Tag Archives: Imam Edin Gjoni

Lavdi flamurit dhe kombit shqiptar*

Imam Edin Gjoni Në këto ditë dhe netë të festes sonë më të madhe kombëtare, kur qëndrojmë reth flamurit të përbashkuar me një zemër, me një dëshirë dhe qëllim, përkujtojmë ditën e vjeshtës së vonshme të vitit 1912, kur etërit tanë të udhëhequr nga Ismail Qemal bej Vlora, firmosën deklaratën e pavarësisë së shtetit të Shqiprisë, dhe ngritën në Vlorë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com