Tag Archives: Ilir Ikonomi

Vatra dhe Këshilli shqiptaro-amerikan, promovuan “Fan Nolin Apostull” të Ilir Ikonomit

Sokol Paja New York, 23 dhjetor 2023 – Federata Pan-Shqiptare e Amerikës “Vatra” në bashkëpunim me Këshillin Shqiptaro – Amerikan promovuan në Producers Club Theatres, Manhattan, New York, librin biografik “Apostulli” kushtuar Imzot Fan Nolit. Ky është libri i parë i biografisë prej tre vëllimesh për Fan Nolin i autorit Ilir Ikonomi i cili do pasohet edhe me dy vëllime …

Read More »

Përmasat e vërteta të Fan Nolit vijnë përmes librit “Apostulli” të gazetarit dhe studiuesit, Ilir Ikonomi

Albert Vataj Fan Noli politikan, klerik, përkthyes, veprimtar i shquar i çështjes shqiptare, nuk është i panjohur, por diapazoni i gjerë i asaj që rrëmbeu praninë dhe kontributin e tij, është e atyre përmasave që gjithnjë kemi për të zbuluar, për të njohur, për të udhëprirë te një trajtim shterues të kësaj figure shumëdimensionale. Për të përmbushur njohjen tonë për …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com