Tag Archives: Idriz Lamaj

Jetëshkrim, editori i “Diellit” Nelo Drizari (1902- 1978)

Idriz Lamaj Nelo, (Zenel) Drizari, lindi në Drizar të Mallakastrës, më 1902. Në moshën 10 vjeç mori rrugën e largët të mërgimit, erdhi këtu, në Shetet e Bashkuara të Amerikës. Ndoqi shkolla të ndryshme dhe më në fund mbaroi studimet në universitetin Columbia, ku u diplomua në fushën e Gazetarisë. Më vonë, po në atë universitet, punoi si profesor. Më …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com