Tag Archives: Historia befasuese e këngëve të Krishtlindjeve

Historia befasuese e këngëve të Krishtlindjeve në SHBA

Përgatiti Rafael Floqi “Jingle Bells”: Një këngë garash me kuaj dhe dehje (për Ditën e Falënderimeve) Historia e pasigurt të këngës së parë që u transmetua nga hapësira. Mirë se vini në ditët e këngëve të Krishtlindjeve: një përpjekje për të zbuluar historinë e harruar të disa prej melodive festive më të paharrueshme. Nga data 14 deri më 25 dhjetor, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com