Tag Archives: Gjuha shqipe

Gjuha shqipe, pjesë e pandashme e misionit tonë të shenjtë

Imam Edin Gjoni Paqja e bekimet e Zotit qofshin mbi gjithë ju. Është një nder i jashtëzakonshëm të qëndroj para jush sot në inaugurimin madhështor të Shkollës, “Fol shqip”, një projekt i parashikuar dhe realizuar nga Shoqata atdhetare Besi. Kjo përpjekje qëndron si një dëshmi e përkushtimit kolektiv të antarëve të saj në rradhë të parë, por edhe më gjërë, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com