Tag Archives: Frank Kellogg

Data 27 tetori 1928 dhe fotoja e Faik Konicës me Sekretarin amerikan të Shtetit, Frank Kellogg

Më 27 tetor 1928, në Uashington DC u nënshkruan dy akte të rëndësishme dypalëshe midis presidentit të SHBA, Calvin Coolidge dhe ministrit tonë Faik Konica, “Traktati i Arbitrazhit” dhe “Traktati i Paqësimit”. Në foto Faik Konica (majtas) me Sekretarin e Shtetit të SHBA Frank Kellogg, më 17 korrik 1926. Konica, i cili sapo kishte filluar detyrën e ministrit fuqiplotë të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com