Tag Archives: Françesko Krispi

Françesko Krispi, një arbëresh, që me vepër dhe vlerë kontributi, zuri një vend privilegji në historinë e Italisë

Konsiderohet si njëri nga arkitektët e bashkimit të Italisë në vitin 1860, dhe ai ishte arbëresh, një potencial i jashtëzakonshëm i mendimit dhe veprimit. Jeta e tij është e stuhishme dhe arritjet gjithashtu janë të mëdha. Nuk reshti së përmbushuri qëllimet e tij që mbruheshin në idealet e larta dhe qëllimet e mira, pavarësisht kohës së cilës ai i përkiste …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com