Tag Archives: Filadelfia

Festat e fundvitit në shkollën shqipe “Gjuha jonë”, në Filadelfia

Nuk ka festë si Festat e Fundvitit, magji, mirësi, urime dhe dëshira. Atmosfera e festave ndihet kudo dhe nga cdokush, por më shumë fëmijët. Ditën e dielë, data 17 Dhjetor shkolla shqipe “ Gjuha jonë” organizoi kremtimin e këtyre festave. Kryesia e shoqatës i mori masat dhe çdo gjë ishte gati për festën e fëmijëve. Të gjithë nxënësit e shkollës …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com