Tag Archives: Festa e Krishtlindjes

Festa e Krishtlindjes, llambadar në historinë e lavdishme të Shkupit

Në jetën publike e familjare të katolikëve shqiptarë të Shkupit, festat ishin pjesë e mbamendjes kolektive në përgjithësi, kurse krishtlindjet ishin buka dhe kripa e gjallnimit të tyre fetar e kombëtar. Nga Skender ASANI Kjo festë e Krishtlindjes na gjen sërish bashkë me shpresë që në ribërjen e historisë së kombit dhe fesë, Shkupi ynë iliro-dardan t’i rikthejë atributet e …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com