Tag Archives: “Fan Nolin Apostull”

Vatra dhe Këshilli shqiptaro-amerikan, promovuan “Fan Nolin Apostull” të Ilir Ikonomit

Sokol Paja New York, 23 dhjetor 2023 – Federata Pan-Shqiptare e Amerikës “Vatra” në bashkëpunim me Këshillin Shqiptaro – Amerikan promovuan në Producers Club Theatres, Manhattan, New York, librin biografik “Apostulli” kushtuar Imzot Fan Nolit. Ky është libri i parë i biografisë prej tre vëllimesh për Fan Nolin i autorit Ilir Ikonomi i cili do pasohet edhe me dy vëllime …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com