Tag Archives: Elez Isufi

Vrasja pas shpine e udhëheqësit dibran të demokracisë

Nga Abdurahim Ashiku ME RASTIN E 99 VJETORIT TË VRASJES Një shkrim imi vite më parë…Një portret historik nga Haki Stërmilli në librin në dorëshkrim “Dibra në prag të historisë”.Dhe një portret luftarak për demokratin e madh dibran nga historiani Kristo Frashëri në “Historia e Dibrës”… *                 *                 * “GJENERALIN ME SHAJAK”  ELEZ  ISUFIN  E VRAU PLUMBI I ANTIDEMOKRACISË …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com