Tag Archives: Elez Biberaj

Zëri i Amerikës organizoi pritje për kolegët, bashkpuntorët dhe miqët e dr. Elez Biberajt me rastin e daljes në pension  

Nga Frank Shkreli Të ënjtën që kaloi, Zëri i Amerikës organizoi një pritje për familjen, kolegët, miqët dhe bashkpuntorët e Dr. Elez Biberajt me rastin e daljes së tij në pension pas 43 vjetë shërbimi në detyra të ndryshme me rëndësi në Zërin e Amerikës: Shef i Shërbimit në gjuhën shqip, Drejtor i Euro-Azisë dhe për një periudhë Drejtor i …

Read More »

Federata “Vatra” dhe gazeta “Dielli”, nderim e mirënjohje veprës së Dr. Elez Biberaj

Federata Pan-Shqiptare e Amerikës “VATRA” dhe gazeta “Dielli” shprehin mirënjohjen më të thellë dhe vlerësimet më të larta për ikonën e gazetarisë shqiptar-amerikane Dr.Elez Biberaj me rastin e daljes në pension. Federata “VATRA” dhe gazeta “Dielli” e kujtojnë me shumë respekt bashkëpunim e shkëlqyer në dekada me Dr.Biberajn në aktivitete shkencore, kulturore, komunitare e atdhetare dhe i shprehin falenderim të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com