Tag Archives: Ekrem Bardha

Vatra telegram ngushëllimi Ekrem Bardhës për humbjen e bashkëshortes

E nderuar familja Bardha Shumë i dashur dhe i nderuar miku ynë i çmuar Ekrem Me keqardhje mësova lajmin e largimit nga jeta tokësore të bashkëshortes suaj të shtrenjtë Lumteri “Lydia” Bardha. Në emër të Federatës Pan- Shqiptare të Amerikës VATRA, të gazetës Dielli, në emër të të gjithë vatranëve e të familjes sime ju përcjell ngushëllimet tona më të …

Read More »

Ekrem Bardha përherë në shërbim të çështjes shqiptare

Prof. Elez Osmani Njeriu që i takoi shtatë Presidentë të SHBA-ve. “Nësa ka diçka që më ka ndjekur gjithë jetën, edhe në kohë fatkeqësish, edhe në kohë suksesi, është pikërisht dashuria për Atdheun. Jeta në demokracinë amerikane më bëri të reflektoj mbi shumë gjëra. Kuptova që nuk duhet të hakmerremi për të shkuarën, por të punojmë për të ardhmen, të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com