Tag Archives: Dritan Demiraj

Në lidhje me konfliktin Izrael-Hamas në Gaza

Dr. Dritan Demiraj Përdorimi i jashtëzakonshëm jo porpocional i forcave ajrore, tankeve dhe artilerisë së rëndë, targetimi i rreth 50.000 objektivave në territorin më të banuar të globit ka sjelle shkaterrimin e pjesshem te 253.000 banesave, shkaterrimin e plote te 52.000 banesave, shkaterrimin e 194 xhamive, kishave, demtimin e 270 shkollave dhe vrasjen e 60 gazetareve, duke tejkaluar ndjeshem kushtet …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com