Tag Archives: Dr. Dritan Demiraj

Irani, lufta kibernetike, dibride dhe jokonvencionale

Dr. Dritan Demiraj ka shërbyer për 35 vite në Forcat e Armatosura të Shqipërisë, më pas ka qënë edhe Ministër i Punëve të Brendshme. Në vazhdim të debatit, analizës dhe diskutimit në lidhje me vendimin e qeverisë së Shqipërisë për largimin e menjëhershëm të diplomatëve iranianë nga vendi jonë, një masë e cila nuk është marrë nga asnjë vend tjetër …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com