Tag Archives: Don Lush GJERGJI

Kthimi i Shën Palit dhe kthimi ynë

Don Lush GJERGJI Gjatë një udhëtimi për t’i kapur të krishterët në Damask, iu dëftua Jezusi i ringjallur dhe e ftoi për një mision apo dërgim të ri. Kjo sipas të gjitha gjasave ndodhi diku rreth vitit 36 pas Krishtit. Nga ky takim hiri – kairos- me Jezusin e ngjallur, ndodhi edhe ndërrimi i tij rrënjësor dhe jetësor, lindi misioni …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com