Tag Archives: Dom Gjergj Meta

MUNGESA E NARRATIVËS SË BESUESHME NË KRONIKËN E ZEZË

Dom Gjergj Meta Çdo ditë mediat tradicionale dhe portalet na servirin ngjarje të kronikës së zezë. Nga më të shumëllojshmet. Shumë portale janë bërë si një morg ku tashmë ekzistenca e kufomave nuk bën më përshtypje. Madje disa vendosin edhe fotot jashtë mureve si për të tërhequr sytë e kalimtarëve. Mësohemi me to. Të paktën në dukje, pasi shtresat që …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com