Tag Archives: Christo Peter Athanas

Christo Peter Athanas, jetëgjati që mundësoi uljen në Hënë të Apollo 11

Artur Vrekaj, Massachusetts Christo P. Athanas lindi më 25 Dhjetor 1914, ditën e Krishtlindjeve në Southbridge, Massachusetts nga prindër shqiptarë, prandaj babai i tij e pagëzoi me emrin Christo. Mbylli sytë, 108 vjet më pas, më 13 Tetor 2023. Christo Athanas ishte një sipërmarrës me aftësi bashkëhore inxhinierike dhe pse la në mes studimet në shkollën e mesme Mary E …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com