Tag Archives: Cambridge

Vatra Boston – në shërbim të komunitetit dhe çështjes kombëtare

Artur Vrekaj, Cambridge, MA Është një fat i madh për Federatën Vatra, riorganizimi me zgjedhje i kryetarit të degës Vatra Boston me votë të fshehtë. Meritë për riorganizimin kanë kryetari Elmi Berisha që vendosi përfundimisht pjesëmarrjen e komunitetit shqiptar në këtë moment kaq dritëndjellës për ardhmërinë e Vatrës. Meritë u takon grupit nismëtar për anëtarësinë dhe vatranëve që janë anëtarë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com