Tag Archives: Bota Arbërshe

Bota Arbërshe, sot!

Prof. Hanemshahe Ilazi Intervista me zonjën Ornela Radovicka me rastin e dorëzimit të medaljes nga Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbi Kontributin e saj mbi promovimin dhe shpërndarjen e gjuhës dhe kulturës arbërshe në botën mbarë shqiptare. Me rastin e festave të fund vitit Presidentja e Republikës së Pavarur zonja Vjosa Osmani shpërndau disa medalje shumë personaliteteve të …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com