Tag Archives: Bernard Bilotta

Bernard Bilotta, arbëreshi i kontributeve të mëdha dhe vlerave të epërme krijuese  

Kultura, gjuha, tradita, doket, zakonet, historia, dhe gjithçka që përbën në thelb identitetin e arbëreshëve të Italisë, atë qëndresë epike të shpirtit shqiptar, me patjetër që është në themelet e rolit dhe kontributit që veprimtarë të shquar të kulturës, gjuhës, historisë dhe jo vetëm, dhanë me emrin, veprën dhe vlerat monumentale në qenësinë e arbëreshëve të Italisë si identitet. Në …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com