Tag Archives: Bajram Begaj

Kryetari i Vatrës z.Elmi Berisha u takua me Presidentin e Republikës së Shqipërisë z.Bajram Begaj

Kryetari i Federatës Pan-Shqiptare të Amerikës “VATRA” z.Elmi Berisha u takua me Presidentin e Republikës së Shqipërisë z. Bajram Begaj. Në një takim të përzemërt dhe vëllazëror u biseduan çështje të interesit kombëtar, vazhdimësi dhe koordinim i veprimeve të përbashkëta në interesin e Shqipërisë dhe shqiptarëve. Kosova ishte temë e rëndësishme e bisedës, Presidenti Begaj dhe Kryetari Berisha vlerësuan lartë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com