Tag Archives: At Anton Harapi

At Anton Harapi: Luftova për bashkimin e shqiptarëve!

Nga Frank Shkreli “Zoti i vërtetë e Atdheu le të na mbajnë: Me Zot e me Atdhe t’lumnojmë!” Eh, sikur t’i kishin sot disa “tradhëtarë” si At Anton Harapi. Javën që kaloi, Arqipeshkvia e Shkodër-Pult njoftoi publikun dhe median kombëtare se i ka hapur rrugën “rishqyrtimit të mundësisë së fillimit të një procesi të ri për të pohuar se martirizimi …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com