Tag Archives: Artan Nati

Kontributi historik dhe puna e Vatrës sot meritojnë respekt

Artan Nati Federata Vatra është krenari identitare dhe vlerë kombëtare. Vatra është aseti më i çmuar i mërgatës shqiptare të Amerikës. Njeriu mund të ketë cilëndo fe që ka gjetur prej stërgjyshërve dhe që i pëlqen, por s’mund të zgjedhë një tjetër kombësi dhe të luftojë të tinë, pa vënë në ballë një vulë të madhe prej “tradhëtari”,thoshte Fan Noli, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com