Tag Archives: Anton Harapi

Anton Harapi dhe Alojzije Stepinac… ndërmjet paralelja e Nikollë Berishajt

Frano Kulli Sado që është folur e shkruar këto vite këtu ndër ne, në mediume, në shkrimtari publicistike a në letërsi për At Anton Harapin (5janar 1888-pushkatuar me 14 shkurt 1946), me sugjerimin për ta parë e analizuar këtë figurë të rëndësishme të historisë kombëtare në gjithë kompleksitetin e saj, prap se prap historiografia jonë zyrtare, (që është ajo që …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com