Tag Archives: Anton Çetta

Anton Çetta, zëri i shpirtit dhe vullneti i epërm që paqtoi hakmarrjet dhe ndaloi gjakderdhjet ndër shqiptarë

Gjakmarrja ishte një nga plagët më të rënda në shtatine drobitur të përpjekjeve shqiptare për t’u ngritur, për të zënë vendin e merituar në radhën e vendeve dhe civilizimeve. Edhe pse ishte një nga zakonet kanunore të njohura dhe të praktikuara prej shumë kohësh për ligjësi dhe të drejtë, me ndryshimin e qasjeve dhe interesave, duhej shëruar kjo plagë, bashkë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com