Tag Archives: Andrea Sotir Pani

Vatra, shpirti i shenjtë i patriotizmës dhe shqiptarizmës

Andrea Sotir Pani Ngritja e degës së Vatrës në Boston është një eveniment historik që unë si stërnip i Josif Panit, nip Vasil Panit dhe i biri Sotir Panit i edukuar me atdhedashurinë dhe i rritur me historinë e Vatrës ju bashkëngjita grupit organizues të Bostonit dhe kandidova për të dhënë kontributin tim për këtë organizatë të vyer me histori …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com