Tag Archives: Amerika

Faik Konica, shqiptari i ditur, reagues kurajoz dhe polemisti i ashpër

Faik Konica ishte një nga personalitetet më unike të historisë së mendimit shqiptar. Universi i tij i papërmasshëm i dijes dhe reagimit, shënuan në kujtesën e kohës kreshtën më të lartë të zotërimit të mendjes së dritur dhe shpirti të trazuar. Bota përcillte te Konica një shqiptar i përmasave të pakonkurrueshme e shumëdimensional. Ai, i madhi Faik Konica, ai, pendëmprehti …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com