Tag Archives: Alfons Grishaj

Integritet

Alfons Grishaj Integritet: fjala më komplekse që pasqyron kualitetin e karakterit të njeriut. Integriteti përmbledh principet dhe vlerat, ndershmërinë, moralin e fortë, të vërtetën, etikën. Integriteti qëndron fuqishëm kundër gënjeshtrës, shpifjes, denigrimit, hipokrizisë. Njerëzit me integritet janë frymorë gadi ideal. Gjithçka e shohin me dashuri, ku dhe për të keqen më të madhe, luten për zamzam në zemër të shkretëtirës. …

Read More »

Të pathënat e Vatrës

Alfons Grishaj Për 22 muaj kam parë karikatura bajate, dëgjuar shpifje, pozime për tu dukur, për të treguar lidership kur as familja nuk u shkon prapa, për të bërë rolin e shpëtimtarit kur janë humbës të mëdhenj, për të krijuar gjëra artificiale për ëndërrimtarët me torba bosh, për të bërë rolin e patriotit pa histori familjare dhe patriotike dhe pa …

Read More »

Degët në mbështetje të Vatrës, dënojnë ashpër sulmet, baltën dhe propagandën antikombëtare ndaj Federatës Vatra

Alfons Grishaj Me datën 13 /12 /2023, Drejtori i Degëve të Vatrës në Amerikë, z. Mondi Rakaj, thirri një takim zoom me të gjitha Degët e Vatrës në Amerikë dhe Kanada. Në takim merrte pjesë dhe Kryesia e Vatrës me Kryetar Dr. Elmi Berisha. Z. Rakaj bëri një ekspoze për arritjet dhe sfidat që ka kaluar dhe po kalon Vatra. …

Read More »

Vatra në Selinë e Shenjtë

Alfons Grishaj Fotoreporter: Dritan Haxhia Vatikan, 25 Tetor 2023 – Prej kohe lidershipi i Vatrës, planifikoi   domosdoshmërinë e një vizite në Selinë e Shenjtë, siç thonë latinët: “ad apicem, ad cacumina”. Për ne, marrja pjesë në meshën e shenjtë të drejtuar nga Papa ishte e një rëndësie të veçantë, sepse përbënte dy kulme: atë historike dhe anën shpirtërore. Pa hyrë …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com