Tag Archives: Abdurrahim Buza

Abdurrahim Buza, piktori që solli thirrjen e gjakut në veprën e tij

Pavarësisht kohës së cilës ai i përkiste, tablotë dhe tematikat që ai shtjelloi, tregojnë për një thirrje të ethshme të gjakut, të cilën ai e solli në punët e tij, duke mëtuar gjithëçfarë atë trevë e identifikon, epika, tradita, eksodi, etnosi, dhe padyshim ajo palet ngjyrash dhe ai naivitet shtjellimi estetik. Arti që ai realizoi, i përket një plejade artistësh, …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com