Tag Archives: 8 dhjetor 1990

8 dhjetor 1990/ Si u motivua Lëvizja për Demokraci dhe kronologjia e ditës që hyri në histori

Nga Leonard Veizi Muri sovjetik i Berlinit kishte rënë në Gjermani dhe Bukureshti ishte përfshirë prej kohësh nga revolucioni i përgjakshëm antikomunist, por në Shqipëri ende nuk ishte ndjerë si duhet fryma e ndryshimeve radikale që kishte përfshirë Evropën Lindore të KNER-it, ku dikur futeshin vendet e “Kampit Socialist”. Shqipëria ishte fort e izoluar për të kuptuar në kohë reale …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com