Tag Archives: 14 dhjetori

14 dhjetori, datë historike për Elbasanin dhe demokracinë

Prof. Dr. Roland Gjini Nuk janë të pakta rastet në historinë shqiptare që Elbasani dhe qytetarët e tij kanë dhënë shembuj të çmuar, madje kanë paraprirë ngjarje të mëdha historike. Më 25 nëntor 1912 ishte i pari qytet në Shqipëri që parapriu ngritjen e flamurit të Pavarësisë. Ky qytet kishte nxjerrë edhe më parë burra në zë, që paraprinë dhe …

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com