Presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bajram Begaj viziton Vatrën më 22 shtator 2023

Presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bajram Begaj do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Federatën Pan-Shqiptare të Amerikës Vatra, ditën e Premte më 22 Shtator 2023 në orën 6 PM.

Z.Begaj do të zhvillojë një bashkëbisedim në Selinë Qendrore të Vatrës me vatranët dhe komunitetin shqiptar në New York e më gjerë.

Ftohen mediat dhe komuniteti që të marrë pjesë.

Check Also

Organizata e serbëve osmanllinj: ose si e shfrytëzuan serbët Revolucionin Xhonturk kundër shqiptarëve

Prof.as.dr. Hasan Bello Në fund të shek.XIX-të dhe në fillim të shek.XX-të në Perandorinë Osmane …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com