Kryetari i Vatrës z.Elmi Berisha u takua me Kryetarin e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut z.Talat Xhaferri

Kryetari i Federatës Pan-Shqiptare të Amerikës VATRA z.Elmi Berisha u prit në takim nga Kryeparlamentari i Republikës së Maqedonisë së Veriut z.Talat Xhaferri. Në faqen zyrtare në Fb z.Xhaferri shkroi: “Në takimin me kryetarin e Federatës Pan-Shqiptare e Amerikës “VATRA”, Elmi Berisha, i shoqëruar nga Naim Dedushaj, bisedonim për çështjet politike, koordinimin dhe thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Kuvendit dhe Federatës Pan-Shqiptare të Amerikës “VATRA”.

_______________

На средбата со претседателот на Пан – Албанската федерација на Америка „ВАТРА“, Елми Бериша, во придружба на Наим Дедушај, разговаравме за политичките прашања, координацијата и продлабочувањето на соработката меѓу Собранието и Пан – Албанската федерација на Америка „ВАТРА“.

________________

At the Meeting with the President of the Pan-Albanian Federation of America VATRA, Mr. Elmi Berisha, accompanied by Mr. Naim Dedushaj, we discussed the political affairs, coordination and deepening of cooperation between the Assemblyand the Pan-Albanian Federation of America “VATRA”.

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com