Festivali XXXI Shqiptar në New York

Ngjarja më e madhe kulturore e vitit që bashkoi të gjithë shqiptarët e Amerikës dhe grupe nga Mëmëdheu u përmbyll në një mbrëmje të paharrueshme për të gjithë pjesëmarrësit. Ngjarja kulturore kushtuar Kongresit të Manastirit, Kongresit të Alfabetit Shqip shënoi një sukses të padiskutueshëm duke krijuar një traditë solide në ruajtjen e identitetit kulturor kombëtar në mërgatën shqiptare të Amerikës.

Foto: Leonardo Berishaj

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com