David Balaj i bashkohet Kryesisë së Federatës Vatra

Patrioti dhe veprimtari i çështjes kombëtare në mërgatën e Amerikës z.David Balaj i bashkohet Kryesisë së Federatës Pan-shqiptare të Amerikës VATRA. Davidi është djali i patriotit të shquar të kombit tonë Zef Balaj, Senatorit të Përjetshëm të Vatrës. Familja Balaj ka rreth 50 vjet që kontribuon për Vatrën. Në çdo aktivitet kombëtar, në çdo fushatë për Vatrën, për komunitetin shqiptar, në çdo manifestim patriotik për çështjen shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Zef Balaj ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm. Në dekadën e fundit sidomos, Zef Balaj ka qënë ndër figurat kryesore të Federatës Vatra. David Balaj me vlerat e tij profesionale dhe intelektuale, me suksesin e tij, me kontributin e tij dhe modelin e djalit të shkëlqyer shqiptar lindur e rritur në Amerikë, është vlerë e shtuar për Vatrën, ai respekton dhe ruan traditën e familjes patriotike Balaj. Më herët David Balaj ka qenë anëtar i Këshillit të Vatrës.

Check Also

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e Pallatit Brancaccio në Romë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali festoi 16 vjetorin e Pavarësisë në sallonet e …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com